Now Reading:
Tražite zaposlenje? Donosimo odlične ponude s područja sjeverne Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

Tražite zaposlenje? Donosimo odlične ponude s područja sjeverne Hrvatske!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno! Donosimo vam popis poslova za Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko – zagorsku županiju.

Kaufland Hrvatska k.d.  zapošljava na pozicije Voditelj odjela (m/ž), Radnik specijalist roba (m/ž), Radnik svježa roba (m/ž) i Domar (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 30.9.2022., a sve detalje o oglasima možete provjeriti klikom na link.

Ljekarne Prima Pharme d.o.o. zapošljava Farmaceuta (m/ž) u Čakovcu. Prijaviti se možete do 30.9.2022. Prijavite se klikom na link.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Rok za prijavu je 30.9.2022. Prijavite se klikom na link.

KTC d.d. zapošljava na pozicije Prodavač / Trgovački pomoćnik (m/ž), Prodavač na odjelu tehnike (m/ž) i Skladišni radnik (m/ž) u Prelogu. Prijave su otvorene do 30.9.2022., a sve detalje o oglasima možete provjeriti klikom na link.  

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciju Komisionar / Blagajnik komisionar (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 30.9.2022.  Poslodavac nudi atraktivnu stimulaciju, priliku za stalno zaposlenje u ugodnoj radnoj atmosferi i mnoge novčane pogodnosti tijekom cijele godine. Sve detalje o oglasu i načinu prijave provjerite klikom na link.

Adecco Hrvatska d.o.o. u mjestu Breznički Hum zapošljava Voditelja pogona (poslovođa) u proizvodnji (m/ž). Očekuje Vas atraktivan financijski paket, ugovor o radu na neodređeno vrijeme te rad u sigurnoj kompaniji koja kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike. Rok za prijavu je 30.9.2022. Prijaviti se možete klikom na link.

Eko Taxi d.o.o. u potrazi je za Vozačem (m/ž) na području Varaždina i Čakovca. Rok za prijavu je  01.10.2022.  Traži se aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o./ McDonald’s zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i puni iznos prijevoza te razne dodatke i stimulacije. Prijave su otvorene do 26.9.2022. Prijave se zaprimaju putem linka.

Građenje i transporti RO-SI u mjestu Sv. Križ Začretje i Bedekovčina zapošljava Diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž). Očekuje Vas službeni automobil i odlični uvjeti rada. Rok za prijavu je 25.9.2022. Prijaviti se možete klikom na link.

Zagi Grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž) u mjestu Oroslavje. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijave traju do 26.9.2022., a zaprimaju se putem linka.

www.sjever.hr
24.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.