Now Reading:
MONSTRUM koji je unakazio ovu mladu ženu uskoro izlazi na slobodu. Ona strahuje da će dovršiti započeto, a sustav ne poduzima ništa osim dodatne štete!
Full Article 3 minutes read

MONSTRUM koji je unakazio ovu mladu ženu uskoro izlazi na slobodu. Ona strahuje da će dovršiti započeto, a sustav ne poduzima ništa osim dodatne štete!

Bivša voditeljica Provjerenog Ivana Paradžiković na svom je Instagramu objavila potresnu priču o ženi koju je suprug skoro ubio, a koja nema nikakvu podršku sustava.

U veljači 2019. godine Mihaelu je pred djecom na ulici premlatio bivši suprug, po zanimanju teolog. Život su joj spasili slučajni prolaznici jer ju je nasilnik udarao utezima po glavi, prenosi index.hr

Mihaela je imala 13 šavova na glavi, frakturu lubanje, ranu i podljev ispod oka i potpuno smrskanu desnu šaku, a policija je slučaj kvalificirala kao pokušaj ubojstva.

Tada je sve ispričala emisiji Provjereno, a sada se boji da bi sve moglo krenuti ispočetka. Naime, njen bivši suprug uskoro će, kaže, na slobodu i poručuje, tvrdi ona, da će dovršiti ono što je započeo. To je danas objavila Ivana Paradžiković kojoj se Mihaela javila.

Njenu objavu i uznemirujuće fotografije prenosimo u cijelosti:

“Ovo je Mihaela. Pogledajte je. Predivna mlada zena, brizna majka, jedna od hrabrijih koje sam upoznala tijekom karijere. A sada pogledajte druge slike. Nastale su onoga dana kada me prvi put zvala.
Bila je u bolnici u panicnom strahu. Cudom je prezivjela…jer on je metalnim utezima ciljao samo glavu, dok je sa straznjeg sjedala to promatralo njihovo dvoje maloljetne djece.

Spasili su je dvoje hrabrih slucajnih prolaznika. Bivsi muz, nasilnik, zavrsio je u zatvoru. Ovih me dana, Mihaela opet zove. U istom je strahu. Nestabilna, agresivna i opasna osoba, kako su ga procijenili psihijatrijskim vjestacenjem, izlazi iz zatvora…i kako je zaprijetio, zavrsit ce zapoceto!
Promijenila je ime, promijenila adresu, ali Mihaela zna…on ce je pronaci. 

Svaki put do sada ju je pronasao. Aljkavoscu birokracije njezina bi nova adresa zavrsila u sudskom spisu koji ide i njemu na uvid!! Ili bi netko u njezino ime u MUPu zatrazio sva njezina prebivalista. A taj netko..nije ona! Najludje od svega je prijedlog centra za socijalnu skrb? Pomoci ce joj tako sto ce joj oduzeti djecu jer oni brinu o njihovoj sigurnosti, a uz majku kojoj su stavili metu na celo i ona ce biti ugrozena!!

Mihaela pokojna, djeca sirocad. Problem rijesen? Zeludac me boli dok ovo pisem. Prekjucer je bio nacionalni dan borbe protiv nasilja nad zenama. Svima puna usta osude, promjene zakona, strozih mjera…U stvarnom se zivotu dogadja ovo. Mozemo li spasiti jednu zenu za pocetak?…dok opet ne bude prekasno… pomozite.dajte joj snagu.sherajte.
#stopnasiljunadzenama

Foto: screenshoot Instagram

sjever.hr/index.hr
24.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.