Now Reading:
Zbog razorne tuče Koprivničko-križevačka županija ovim će općinama dodijeliti kapitalnu pomoć -evo detalja
Full Article 1 minutes read

Zbog razorne tuče Koprivničko-križevačka županija ovim će općinama dodijeliti kapitalnu pomoć -evo detalja

Koprivničko-križevačka županija u četvrtak je objavila javni poziv za kapitalnu pomoć jedinicama lokalne samouprave radi ublažavanja i djelomičnog uklanjanja posljedica prirodne nepogode tuče na nerazvrstanim cestama.

Kapitalna pomoć odnosi se isključivo na radove koji se izvode na nerazvrstanim cestama u općinama Legrad i Gola. Prihvatljivi su isključivo troškovi izgradnje infrastrukture koji se odnose na sanaciju nerazvrstanih cesta oštećenih od prirodne nepogode tuče na području općina Legrad i Gola. Intenzitet i visina kapitalne pomoći odredit će se nakon donošenja odluke Ministarstva poljoprivrede o rasporedu sredstava za štete u poljoprivredi za Koprivničko-križevačku županiju.

Financijska sredstva po ovom javnom pozivu dio su sredstava osiguranih odlukom Vlade Republike Hrvatske o pomoći za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode tuča na područjima Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske, Koprivničko-križevačke, Zagrebačke i Karlovačke županije za 2022. godinu u ukupnom iznosu od 5 milijuna kuna za sve županije.

Rok za podnošenje zahtjeva je do 10. listopada, a više informacija dostupno je ovdje.

www.sjever.hr / kckzz.hr
22.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.