Now Reading:
Pokažite veliko srce i pridružite se novoj humanitarnoj akciji međimurske Katruže – sav prihod ide najpotrebitijima
Full Article 1 minutes read

Pokažite veliko srce i pridružite se novoj humanitarnoj akciji međimurske Katruže – sav prihod ide najpotrebitijima

Ove subote s početkom u 8 sati, u sklopu svojih aktivnost Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održat će tradicionalnu akciju “Radio gorice za Katružu”. Start vesele povorke je ispred Gradskih bazena „Marija Ružić“ Čakovec, odakle se kreće prema Stanetincu i prema goricama Svetog Urbana i gornjeg Međimurja.

U akciji, koju tradicionalno organiziraju RADIO 1 i Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“, i ove će godine sudjelovati brojni prijatelji „Katruže“, a karavana će se međimurskim goricama kretati uz glazbenu pratnju Cik Cak benda i Josipa Sanjkovića Mitrice.

Zaklada „Katruža“ zahvaljuje sponzorima na pomoći pri organizaciji ovogodišnje akcije: Jamnica plus d.o.o., Čakovečki mlinovi d.d., , Rudi express Čakovec, Elektro Novak Gornji Hrašćan, Tekstilna galanterija Panić Pušćin, Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić Železna Gora, Mesnice Kiš i Hava d.o.o. Ivanovec.

Svi građani u akciju se mogu uključiti donacijom u grožđu, moštu ili na neki drugi način na dan akcije. Cjelokupni prihod iskoristit će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske županije.

www.sjever.hr
22.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.