Now Reading:
Na ovogodišnjoj “Zahvali jeseni u Klanjcu” očekuju vas koncerti grupe Vigor, Nene Belana i Matije Cveka
Full Article 2 minutes read

Na ovogodišnjoj “Zahvali jeseni u Klanjcu” očekuju vas koncerti grupe Vigor, Nene Belana i Matije Cveka

Grad Klanjec i Kulturni centar Klanjec po 21. put organiziraju tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju “Zahvala jeseni u Klanjcu 2022.”. Ove godine manifestacija će trajati tri dana od 30.09 do 02.10. ove godine na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu.

Predstavljajući manifestaciju gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek kazao je kako su “Zahvale jeseni” nastale na ideji da se, nakon jesenskih vinogradskih radova, Klanjčani sastanu na trgu i porazgovaraju o svojim berbama.

-Uz program najviše me veseli što i ove godine imamo tradicijska događanja odnosno sajam s gotovo 40-ak OPG-ova koji će pokazati što su sve ove godine proizveli – rekao je gradonačelnik Brlek i dodao kako će se predstaviti OPG-ovi iz Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke, a možda i inozemstva.

Ravnateljica Kulturnog centra Klanjec Snježana Horvatin predstavljajući program naglasila je kako su se ova tri dana tematski odredila, pa se počinje zabavnim petkom, nastavlja rasplesanom subotom i završava nasmijanom nedjeljom.

U petak od 21 sat nastupa grupa Vigor, a u subotu program počinje od 14 sati Tradicijskim sajmom, te nastupom folkloraša, KUD-ova, pjevačkih zborova, dvorskih plesova, a na večer koncertom Nene Belana.

Nasmijana nedjelja započeti će kazališnim amaterima iz Svetog Križa Začretja i Tuhlja sa tri komedije, a završiti će koncertom Matije Cveka.

Cijeli program donosimo u nastavku:

msopek/sjever.hr 22.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.