Now Reading:
Varaždinsku i međimursku policijsku upravu nastavljaju voditi isti ljudi
Full Article 2 minutes read

Varaždinsku i međimursku policijsku upravu nastavljaju voditi isti ljudi

Nakon provedenog internog oglasa za imenovanje rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na prijedlog glavnog ravnatelja policije Nikole Miline odlučio je da varaždinsku i međimursku policiju nastavljaju voditi isti ljudi – Predrag Benčić i Ivan Sokač.

Načelnik Sokač kojem je ovo treći mandat na čelu međimurske policije naglasio je kako za napredovanje i poboljšanje rada međimurske policije uvijek ima prostora, ali svakako je uvijek potrebno isticati i ostvarene dobre radne rezultate. Kao glavni prioritet u daljnjem radu istaknuo je borbu protiv svih oblika kriminaliteta, posebice imovinskih delikata, koji u svom obimu i specifičnostima najviše zaokupljaju rad međimurskih policajaca. Na kraju obraćanja naglasio je kako će sa svojim suradnicima raditi na ostvarenju još boljih radnih rezultata.

Načelnik Benčić je napomenuo kako su pred njima nova vremena i novi izazovi, no siguran je da zajedničkim snagama mogu odraditi sve zadaće.

-Da možemo svim žiteljima Varaždinske županije osigurati kvalitetniji, mirniji život i ono što je najbitnije, osigurati našim sugrađanima naš finalni proizvod – a to je sigurnost. Ne sumnjam u nas, vjerujem da na čvrstim temeljima koje smo gradili u proteklih pet godina, možemo postići sve naše zadane ciljeve – rekao je načelnik Benčić.

www.sjever.hr
21.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.