Now Reading:
Najšarenije i najraskošnije godišnje doba u Čakovcu: uživajte u mirisu jesenskih delicija i bogatom sadržaju u gradu Zrinskih
Full Article 50 second read

Najšarenije i najraskošnije godišnje doba u Čakovcu: uživajte u mirisu jesenskih delicija i bogatom sadržaju u gradu Zrinskih

Ovogodišnju jesen dočekajte veselo s raznolikim programom kojeg su za vas pripremili u Čakovcu. Brojne lokacije u gradu Zrinskih pružat će za svakog po nešto, a sve posjetitelje očekuju bogati programi u izlagačkom, sportskom, edukativnom te glazbenom sadržaju.

-Laganom šetnjom moći ćete obići sve što vas zanima, najbolje krenuvši od Teniskih terena Punčec i Perivoja Zrinski, kroz Atrij Muzeja Međimurja prema Trgu Republike, centralnoj šetnici, Ulici Matice hrvatske i Franjevačkom trgu. Ugostiteljski objekti Mamas&Tapas, Casa Latina, Fox bar, Arcus, Paladin i Pivovara Lepi dečki, mjesta su, gdje će odličan provod biti zagarantiran – poručuju iz čakovečke Turističke zajednice.

Posjetite Čakovec od 23. do 25. rujna i na manifestaciji “Jesen u gradu Zrinskih” pogledajte raskoš nadolazećeg godišnjeg doba, potražite omiljeni domaći proizvod i izlagače, uživajte u mirisu jesenskih delicija i opustite se uz programe za sve generacije.

www.sjever.hr / visitcakovec.hr
21.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.