Now Reading:
Župan Kolar otvorio Konferenciju županija u Zagrebu – među predavačima i dvije županijske pročelnice
Full Article 2 minutes read

Župan Kolar otvorio Konferenciju županija u Zagrebu – među predavačima i dvije županijske pročelnice

Hrvatska zajednica županija i ove godine u suradnji s tvrtkom LIBUSOFT CICOM d.o.o. organizira Konferencija županija u sklopu LC Konferencije Panorama koja se održava od 20. do 23. rujna u Zagrebu.

Imajući na umu koliko je kompleksno i odgovorno kontinuirano pratiti i adekvatno primjenjivati sve zakonske odredbe i propise, što je ove godine još i veći izazov s obzirom na učestalije promjene, organizirana je ova konferencija, kao jedinstveno događanje usredotočeno na sve teme važne županijama.

Konferenciju je otvorio župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar. Dodajmo i da će na konferenciji među predavačima biti i Vlatka Mlakar, pročelnica županijskog Upravnog odjela za javnu nabavu i EU fondove te Ivanka Znika, pročelnica Službe za unutarnju reviziju.

Neke od tema koje će se obrađivati tijekom naredna tri dana su utjecaj novog uredskog poslovanja na službeničke odnose, društvene djelatnosti i opće poslove, analiza financiranja Županijskih razvojnih agencija na primjeru Županijske razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, regionalnog koordinatora, kako radi digitalna uprava, uloga danih preporuka unutarnje revizije u poboljšanju i unapređenju sustava unutarnjih kontrola u javnom sektoru, upravljanje stresom i kultura usklađenih odnosa u izazovnim vremenima, planiranje mreža linija i planiranje troškova u sustavima županijskog javnog prijevoza putnika, uvođenje sustava upravljanja kvalitetom u regionalnu samoupravu, Europski talent centar Hrvatska – Centri izvrsnosti Varaždinske županije te osvrt na prvih mjeseca dana dvojnog iskazivanja cijena i drugih novčanih iskaza u kunama i eurima na primjeru županija.

www.sjever.hr / kzz.hr
20.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.