Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Nemojte da vas sunce zavara – kišobrani vam neće biti naodmet
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Nemojte da vas sunce zavara – kišobrani vam neće biti naodmet

Prema prognozi DHMZ-a, u utorak će biti djelomice, na Jadranu pretežno sunčano, no s obzirom da poslijepodne ponegdje može pasti malo kiše, ne zaboravite ponijeti kišobrane.

U unutrašnjosti će ujutro mjestimice biti magle, a poslijepodne uz prolazno više oblaka gdjegod može pasti malo kiše. Vjetar uglavnom slab, a u Slavoniji ponegdje umjeren sjeverozapadni. Na Jadranu slaba do umjerena bura, podno Velebita, u noći i ujutro te ponovno krajem dana, i jaka. Najniža temperatura zraka većinom od 3 do 8, na moru od 11 do 16 °C. Najviša dnevna između 14 i 18, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 21 do 24 °C.

Kratkotrajne nestabilnosti tijekom dana, ponajprije u unutrašnjosti zemlje, mogu lokalno narušiti razmjerno povoljne biometeorološke prilike. Mjestimična jutarnja magla mogla bi smetati reumatičarima te srčanim i plućni bolesnicima. Na području Jadrana, uz pretežno sunčano vrijeme biometeorološke prilike bit će povoljne. Tijekom jutra i večeri bit će uglavnom svježe, a tijekom dana ugodno pa će boravak na otvorenom tijekom dana pozitivno utjecati na raspoloženje meteoropata i ublažavanje tegoba kroničnih bolesnika.

www.sjever.hr / DHMZ
20.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.