Now Reading:
Vatrogasci iz zaključanog stana u Ludbregu spasili tromjesečnu bebu
Full Article 1 minutes read

Vatrogasci iz zaključanog stana u Ludbregu spasili tromjesečnu bebu

Pripadnici DVD-a Ludbreg u utorak u prijepodnevnim satima iz zaključanog stana u Ludbregu spasili su tromjesečnu bebu. Kako su poručili na svojim društvenim mrežama, stotinu intervencija poput ove, nijednom njihovom pripadniku ne bi bilo previše.

Vatrogasci su dojavu o potrebi otvaranja stana u Ulici Alojzija Stepinca u Ludbregu primili u 10.44 sati, a na teren je izašlo 10 pripadnika DVD-a Ludbreg s 2 vatrogasna vozila.

-Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3. katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmijeh tromjesečne bebice – opisuju ludbreški vatrogasci.

Kako su napomenuli, sve one koji misle osuđivati roditelje mole da prije komentara dobro razmisle. Naime, roditelji imaju ogromne obaveze i brinu o cijelom kućanstvu zbog čega je ovo, prema njihovim riječima, sitnica koja se može dogoditi svakome, a sa svojim su pratiteljima podijelili i fotografije s „najslađe intervencije”.

www.sjever.hr / DVD Ludbreg
20.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.