Now Reading:
Čakovčani, doprinesite ljepšem i čišćem gradu – pridružite se jesenskoj „Zelenoj čistki”
Full Article 1 minutes read

Čakovčani, doprinesite ljepšem i čišćem gradu – pridružite se jesenskoj „Zelenoj čistki”

Nakon proljetnog, Grad Čakovec ove subote organizira i jesensko čišćenje okoliša u okviru ekološke akcije „Zelena čistka“. Akcija je postala svojevrsni sinonim za očuvanje prirode, u koju se Čakovčani rado uključuju, a naglasak je na čišćenju poznatih ilegalnih odlagališta na administrativnom području grada koje redovno obilaze i komunalni redari.

Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, izgradnju grada i upravljanje nekretninama preuzet će organizaciju u vidu osiguranja potrebne opreme, odlaganja otpada i zbrinjavanja za vrijeme akcije, uključenja komunalnih službi i komunalnih redara, određivanja zbirnih mjesta, označavanja lokacija i odvoz otpada.

Veće količine otpada evidentirane su na lokacijama koje su dostupne ovdje.

Prethodnih godina i tijekom proljetne akcije, sudionici su bili predsjednici MO sa članovima, umirovljenici, lovačka društva, nogometni klubovi, razne udruge i djelatnici GKP Čakom, uz nadzor i prisustvo komunalnih redara.

Pozivamo sve volontere koji žele da se i ove godine uključe u akciju. Više informacija mogu dobiti u Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, izgradnju grada i upravljanje nekretninama Grada Čakovca – poručuju iz Grada Čakovca.

www.sjever.hr / cakovec.hr
20.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.