Now Reading:
PANIKA U BJELOVARU: Stigle anonimne prijave o bombama u čak devet osnovnih i srednjih škola
Full Article 1 minutes read

PANIKA U BJELOVARU: Stigle anonimne prijave o bombama u čak devet osnovnih i srednjih škola

Bjelovarska policija sinoć je preko elektroničke pošte primila mail da su u nekim osnovnim i srednjim školama postavljene bombe. Policija je pretražila zgrade i ustanovila kako se radi o lažnoj dojavi jer nikakve bombe nisu pronađene tako da se danas nastava odvija normalno.

-Noćas, nešto poslije pola noći Operativno komunikacijski centar Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimio je dojavu o mogućem ugrožavanju sigurnosti građana u odnosu na odgojno-obrazovne institucije na području Grada Bjelovara.

Policijski službenici su promptno i sa svim raspoloživim resursima poduzeli sve mjere i radnje u cilju provjera navoda iz dojave te utvrdili da se radi o lažnoj dojavi.

Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja počinitelja je u tijeku, a nakon dovršetka izvijestiti ćemo javnost – doznajemo u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

Dojave su stigle za čak devet osnovnih i srednjih škola. Radi se o Drugoj osnovnoj školi Bjelovar. Osim te škole policija je pretražila i Osnovnu školu u Rovišću, Drugu, Treću, Četvrtu i Petu bjelovarsku osnovnu školu, kao i Obrtničku i Tehničku školu te Gimnaziju.

sjever.hr
19.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.