Now Reading:
KAKAV USPJEH: Ovi FOI-jevci dobitnici su najprestižnije studentske nagrade u Hrvatskoj!
Full Article 2 minutes read

KAKAV USPJEH: Ovi FOI-jevci dobitnici su najprestižnije studentske nagrade u Hrvatskoj!

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras u ponedjeljak je donio odluku o nagrađivanju ukupno 176 studentskih radova u šest kategorija Rektorovom nagradom, jednom od najprestižnijih nagrada koje student može primiti. Među nagrađenim radovima su i oni studenata varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike, a nagrade će biti dodijeljene na svečanosti u Zagrebu iduću srijedu.

Izabrani su dobitnici Rektorove nagrade u prošloj akademskoj godini za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici.

S Fakulteta organizacije i informatike nagrađeni za individualni znanstveni i umjetnički rad su Marija Kuštelega i Magdalena Kuštelega s radom „Na putu do cirkularne ekonomije i održivog razvoja” pod mentorstvom profesorice Tamare Šmaguc te Mislav Matijević i Lovro Posarić s radom „Tehnološki stogovi primjene umjetne inteligencije i povezanih tehnologija u sustavu obrazovanja” pod mentorstvom profesora Zlatka Stapića.

Student FOI-a Petar Strbad s projektom Startup projekt Attendio kojeg je izradio s kolegom Karlom Posavcem sa zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje osvojio je nagradu za posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili skupina.

Nagrađeno je i volontiranje skupine studenata za studentski časopis St@k u kategoriji nagrade za društveno koristan rad.

-Ovim putem čestitamo studentima i studenticama FOI-ja koju su nagrađeni, te njihovim mentorima – poručuju s varaždinskog Fakulteta.

www.sjever.hr / foi.hr
19.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.