Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA: Nakon kiše dolazi sunce, pa još malo kiše…
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA: Nakon kiše dolazi sunce, pa još malo kiše…

Prema prognozi DHMZ-a, u nedjelju će biti djelomice, na većem dijelu Jadrana i pretežno sunčano, no u unutrašnjosti je još uvijek moguća kiša.

Prema prognostičarima, vrlo malo kiše u unutrašnjosti past će u noći još na krajnjem istoku, popodne u gorju, a navečer na sjeveru.

Ujutro ponegdje u unutrašnjosti može biti magle. Vjetar većinom slab, mjestimice umjeren sjeverozapadni i zapadni. Na Jadranu slaba do umjerena, ponegdje još jaka bura i sjeverozapadnjak, u drugom dijelu dana na sjevernom dijelu jugozapadnjak i zapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura između 4 i 9, u gorju mjestimice malo niža, a na Jadranu od 10 do 15 °C. Najviša dnevna temperatura u većini područja između 18 i 23 °C.

Stabilizacijom atmosferskih uvjeta na području cijele zemlje popravit će se i biometeorološke prilike te će tijekom dana biti uglavnom povoljne. Iako će jutra u unutrašnjosti biti svježa i hladna na što prognostičari osobito upozoravaju kronične bolesnike, uz ugodne dnevne temperature i sunčana razdoblja, osobito na Jadranu, mogućnost boravka na otvorenom kod mnogih će doprinijeti dobrom raspoloženju.

www.sjever.hr / DHMZ
18.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.