Now Reading:
ODLIČNE VIJESTI Mališani u Murskom Središću uskoro dobivaju novo dječje igralište
Full Article 1 minutes read

ODLIČNE VIJESTI Mališani u Murskom Središću uskoro dobivaju novo dječje igralište

Nakon što je u prosincu 2019. godine otvoren novoizgrađeni Dječji vrtić Maslačak u Murskom Središću u vrijednosti od 9,2 milijuna kuna, stiže još dobrih vijesti. Naime, gradonačelniku Draženu Srpaku ovih je dana uručen ugovor o sufinanciranju projekta opremanja dječjeg vanjskog igrališta na radost mališana koji pohađaju dječji vrtić.

Svake godine u vrtić se upisuje 150-ero djece rane i predškolske dobi o kojima skrbi 22-oje djelatnika. Dječji vrtić Maslačak također je uključen u projekt “Svi u vrtić” od 2018. godine koji uključuje poslijepodnevni boravak, financiranje plaća osoblja, organiziranje predstava, opremu i didaktiku.

Grad je sredinom lipnja ove godine na natječaj Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade prijavio projekt postavljanja i opremanja dječjeg vanjskog igrališta u Dječjem vrtiću Maslačak, a odobrena su mu sredstva u iznosu od 44 tisuće kune.

Ovim projektom Dječji će vrtić u potpunosti će se zadovoljiti potrebe, a dječje vanjsko igralište bit će opremljeno na radost mališana.

www.sjever.hr / mursko-sredisce.hr
18.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.