Now Reading:
VIDEO Kakvo veselje: dječji vrtić u Ivanovcu proslavio velikih 40 godina rada
Full Article 2 minutes read

VIDEO Kakvo veselje: dječji vrtić u Ivanovcu proslavio velikih 40 godina rada

Veselo je bilo u dječjem vrtiću u Ivanovcu koji je proslavio velikih 40 godina, a razigrani i veseli mališani su za svoj vrtić osmislili posebnu pjesmicu.

U Ivanovcu, danas 78 mališana kako iz Ivanovca tako i Štefanca, svoje vrtićke dane provodi pod budnim okom odgajateljica i odgajatelja, koji se svojski trude da vrijeme provedeno ovdje bude djeci na korist. I tako je tu već 40 godina.

-Četrdeset godina je pola ljudskog životnog vijeka, ovi zidovi, kad bi mogli, ispričali bi mnoge priče. Sve te godine Ivanovčanima je bilo stalo da njihov vrtić bude uredan, opremljen, da mu se povećavaju kapaciteti. Grad je nastojao pratiti te zahtjeve, te iako sigurno ima još mjesta za ulaganja, ivanovečke su „Pčelice“ danas uređeni objekt na ponos cijele ustanove – poručila je gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini koja naglašava kako su joj posjeti dječjim vrtićima najljepši dio posla.

Uz čestitke na velikih 40 godina uspješnog rada, gradonačelnica Cividini poželjela je mališanima da im vrtićki dani prođu u igri i veselju.

-Stanovnicima Ivanovca dajem zadatak da se pobrinu da ovaj vrtić bude ispunjen dječjim smijehom – kazala je Cividini.

www.sjever.hr / FB Ljerka Cividini
17.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.