Now Reading:
Teška prometna u Virju – Mladić (20) prešao u suprotni trak pa naletio na auto
Full Article 1 minutes read

Teška prometna u Virju – Mladić (20) prešao u suprotni trak pa naletio na auto

Kako su priopćili iz Policijske uprave koprivničko – križevačke u petak oko 21.25 sati, u Virju u Ulici Mitrovica, 20-godišnji vozač je upravljajući osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake izazvao prometnu nesreću.

Zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Toyota koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 20-godišnji vozač. Također, ozlijeđen je 48-godišnji vozač i 41-godišnja putnica iz istog vozila, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću u Općoj bolnici Koprivnica vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, dok 48-godišnji vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Policijski službenici nastavljanju kriminalističko istraživanje.

Zbog vršenja očevida ta dionica državne ceste broj 2 je od 21,40 do 23,50 sati bila zatvorena za sav promet. Promet se odvijao obilaznim pravcem Đurđevac – Šemovci – Virje i obrnuto.

www.sjever.hr
17.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.