Now Reading:
PRVI PUT ORGANIZIRANO U Koprivničko-križevačkoj županiji brojnim će se događanjima obilježit Svjetski dan turizma
Full Article 2 minutes read

PRVI PUT ORGANIZIRANO U Koprivničko-križevačkoj županiji brojnim će se događanjima obilježit Svjetski dan turizma

Predstavljen je program koji će se povodom Svjetskog dana turizma koji se obilježava 27. rujna odvijati diljem Koprivničko-križevačke županije, uz brojne aktivnosti u organizaciji turističkih zajednica i partnera.

Pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev kazala je kako se na njihovu inicijativu Svjetski dan turizma ove godine po prvi organizirano obilježava na području županije te je zahvalila svima koji su se uključili svojim programima. Dodala je kako je cilj predstaviti javnosti raznolikost turističke ponude u županiji te je pozvala građane da posjete događanja, ujedno zahvalivši na podršci i Hrvatskoj turističkoj zajednici i sponzorima.

Zamjenik župana Ratimir Ljubić također se pridružio zahvalama turističkim zajednicama gradova Koprivnice i Đurđevca te područja Središnja Podravina i Dravski Peski, kao i ostalim partnerima, .
-Iznimno nam je drago što su povodom Svjetskog dana turizma organizirana brojna događanja, njih 12 tijekom dva tjedna, te vjerujem kako će svatko pronaći nešto za sebe. Pozivam građane da se odazovu, iskoriste brojne pogodnosti i besplatne ulaznice te da uživaju u bogatstvu naše ponude i tako doprinesu razvoju kontinentalnog turizma jer naša županija ima sve predispozicije da bude cjelogodišnja turistička destinacija – naglasio je Ljubić.

Obzirom da je na određenim aktivnostima, primjerice vožnji čamcem i jahanju, ograničen broj mjesta, potrebno je da se svi zainteresirani prijave na stranici županijske Turističke zajednice na poveznici:
https://podravinaiprigorje.hr/default_svjetski_dan_turizma.asp?sid=7405&n=2

sjever.hr/kckzz.hr
16.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.