Now Reading:
Zbog najavljene kiše odgađa se „Dan na Dravi“, no ne brinite – organizatori već imaju novi termin
Full Article 50 second read

Zbog najavljene kiše odgađa se „Dan na Dravi“, no ne brinite – organizatori već imaju novi termin

Zbog najave kišnog vremena za subotu, 17. rujna, obilježavanje Međunarodnog dana rijeke Drave pod nazivom „Dan na Dravi“, prebačeno je na sljedeću subotu, 24. rujna.

Podsjećamo da Udruga nordijskog hodanja i pješačenja Drava iz Varaždina redovito obilježava Međunarodni dan rijeke Drave, a ove će godine organizirati prezentaciju sportsko-rekreativnih aktivnosti s još osam udruga, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina.

Organizacijom petog „Dana na Dravi“, koji će se održati 24. rujna na prostoru Dravskog kupališta i u Dravskoj park šumi, Udruga Drava obilježit će Međunarodni dan rijeke Drave i promovirati nordijsko hodanje kao jedan od najzdravijih i najjeftinijih oblika rekreacije. Okupit će i druge udruge i klubove koji za svoje aktivnosti koriste područje rijeke Drave: Klub podvodnih aktivnosti Drava, Orijentacijski klub Varaždin, Streličarski klub Cekin Varaždin, Kajak kanu klub Varaždin, Trkački klub Marathon 95, Brdsko biciklistički klub ASI Varaždin, Športsko-ribolovni klub Varaždin i Triatlon klub Sjever.

www.sjever.hr
15.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.