Now Reading:
Sastao se Stručni kolegij preloškog gradonačelnika – ovo su bile najvažnije teme
Full Article 2 minutes read

Sastao se Stručni kolegij preloškog gradonačelnika – ovo su bile najvažnije teme

U Gradskoj vijećnici, svoju sedmu sjednicu održao je Stručni kolegij gradonačelnika Grada Preloga, a na dnevnom se redu našlo sedam točaka.

Sve će se točke uputiti na raspravu i usvajanje Gradskom vijeću Grada Preloga. Tako se na dnevnom redu našlo Izvješće o radu gradonačelnika za proteklo razdoblje, prijedlozi odluka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Proračuna Grada Preloga za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2022. godine, zatim o izradi Urbanističkog plana uređenja područja „Krč“ u Čehovcu, o izmjeni Odluke o socijalnoj skrbi Grada Preloga, prijedlog Odluke o proglašenju projekta „Neispričana priča zarobljene rijeke“ od posebnog interesa za Grad Prelog te Odluke o imenovanju ravnatelja/ice Knjižnice i čitaonice Grada Preloga.

Uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka, sjednici Stručnog kolegija gradonačelnika nazočili su zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki, njegove zamjenice Ivana Martinec Novak i Anica Antolek Hrgar, pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvene djelatnosti Miljenka Radović, Željko Poredoš, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Preloga, Miroslav Hržić, pročelnik Upravnog odjel za razvoj grada i projekte, voditeljica Odsjeka za proračun i financije Sandra Hlišć te direktor GKP Pre-kom d.o.o. Siniša Radiković.

sjever.hr/prelog.hr
15.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.