Now Reading:
Facebook donosi novost koja će potpuno promijeniti način na koji koristite Messenger – doznajte o čemu se radi!
Full Article 1 minutes read

Facebook donosi novost koja će potpuno promijeniti način na koji koristite Messenger – doznajte o čemu se radi!

U Facebooku žele dodatno povezati korisnike sa zajednicama koje prate na ovoj društvenoj mreži te svima omogućiti još bolju komunikaciju oko tema koje ih zanimaju

Community Chats novost je koja će vas uskoro dočekati na Facebooku, naravno, pristanete li na korištenje ove mogućnosti. Pojednostavljeno, žele dodatno povezati grupe na Facebooku s korisnicima te omogućiti svima da kreiraju tematske grupe, a sve kako bi im u stvarnom vremenu omogućili jednostavniju komunikaciju putem tekstualnih, audio ili videoporuka, piše tportal.

Prema najavi, razgovori u Messengeru, osim same komunikacije među prijateljima, dobit će podršku za sudjelovanje do 30 osoba, a korisnici im se mogu pridružiti i videoobjavama.

Administratori najavljenih grupa u Messengeru imat će na raspolaganju niz alata osmišljenih za održavanje zajednice, uključujući značajke automatskog moderiranja. Također mogu ručno blokirati, isključiti i suspendirati članove, kao i izbrisati njihove poruke. Što se tiče korisnika, oni mogu očekivati da će njihove postavke privatnosti ostati iste unutar novih chatova zajednice, a Facebook će koristiti strojno učenje za automatsko uklanjanje neželjenih poruka, prenosi tportal.

sjever.hr/tportal.hr
15.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.