Now Reading:
CRO Race i ove godine prolazi kroz Varaždinsku županiju. Biciklisti stižu u centar svijeta
Full Article 1 minutes read

CRO Race i ove godine prolazi kroz Varaždinsku županiju. Biciklisti stižu u centar svijeta

Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održat će se od 27. rujna do 2. listopada i ovaj put u Hrvatsku dovesti neke od najjačih UCI WorldTeam timova – šest ih dolazi iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke federacije, a među njima su poznata biciklistička imena od kojih su neki pojedinci pobjednici slavnog Tour de Francea.

Tako će CRO Race i ove godine u Hrvatskoj okupiti najbolje svjetske bicikliste iz Europe, Azije, Amerike i Australije koji će voziti trasu dugu preko 1.000 kilometara u šest etapa diljem Hrvatske.

Također, i ove godine CRO Race prolazi kroz Varaždinsku županiju. Već tradicionalno CRO Race kreće iz Osijeka, domaćina prve etape, koja ove godine završava u Ludbregu. Druga etapa počinje u pitoresknom Otočcu s ciljem u Zadru. Uzbudljiva staza čeka nas i trećeg dana utrke, a vozit će se od Sinja do Primoštena.

Natjecanje se nastavlja četvrtom etapom od Biograda na Moru do Crikvenice, a u petoj će biciklisti savladavati uspone od Opatije do Labina. Šesta, ujedno i završna etapa, vozi se od Svete Nedelje do Zagreba, gdje će biti proglašen i ukupni pobjednik CRO Racea.

www.sjever.hr
15.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.