Now Reading:
Zadrugari Zagrebačke županije na svom Danu pokazali što znaju – Kolarec: Za njih smo ove godine osigurali 133 tisuće kuna
Full Article 1 minutes read

Zadrugari Zagrebačke županije na svom Danu pokazali što znaju – Kolarec: Za njih smo ove godine osigurali 133 tisuće kuna

Sok od jabuke ili pekmez od šljiva. sirup od koprive ili mente. sapuni, narukvice, ogrlice, keramički ukrasi, mirisni jastučići, macerati, ulje za tijelo i još mnogo toga, ukrasnoga i uporabnoga, izložili su zadrugari, osnovnoškolci i srednjoškolci, na 9. Danu učeničkih zadruga Zagrebačke županije upriličenom u utorak u Velikoj Gorici.

-Zagrebačka županija već dvadeset godina podupire i daje punu podršku učeničkim zadrugama kojih na našem području ima čak 40 – rekao je prilikom otvorenja sajma r zamjenik župana Ervin Kolarec dodavši da je Županija samo u ovoj godini za zadrugarstvo osigurala 133.000 kuna.

Također, poželio je puno uspjeha zadrugama koje će se krajem ovog mjeseca u Vinkovcima predstaviti na Državnoj smotri učeničkih zadruga.
-Budući da naši zadrugari unazad nekoliko godina na njoj postižu sjajne rezultate i uvijek su među prvih pet u Republici Hrvatskoj, siguran sam da će i ove godine imati puno uspjeha – istaknuo je Kolarec.

Nakon kraće svečanosti otvorenja manifestacije, štandove zadrugara obišli su zamjenik župana Ervin Kolarec, v.d. pročelnika Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i šport Grada Velike Gorice Neven Topolnjak i Darinka Balen, tajnica Podružnice učeničkih zadruga Zagrebačke županije.

sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
14.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.