Now Reading:
Uhićen divljak kod Novog Marofa! Demolirao ženi auto, prijetio ubojstvom, a šakom je ‘pogodio’ i tri policajca!
Full Article 1 minutes read

Uhićen divljak kod Novog Marofa! Demolirao ženi auto, prijetio ubojstvom, a šakom je ‘pogodio’ i tri policajca!

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 7. rujna, podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1984.) zbog počinjena tri kaznena djela napada na službenu osobu iz čl. 315. st. 4. u vezi st. 1. Kaznenog zakona, četiri kaznena djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. i st. 3. KZ-a i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Okrivljenog 38-godišnjaka se tereti da je 11. svibnja 2022. u mjestu kraj Novog Marofa, u dva navrata prijetio 23-godišnjaku da će ga ubiti ako ne povuče tužbu, kao i da je 12. svibnja otvorio i svinuo lim na vratima osobnog automobila svoje supruge te razbio staklo i oba retrovizora na vozilu.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je 12. svibnja, nakon uhićenja, u prostorijama policijske postaje udario trojicu policijskih službenika šakom u glavu i ozlijedio ih te im zaprijetio da će ih ubiti.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i opasnosti od počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

sjever.hr/dorh.hr
14.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.