Now Reading:
Uživajmo dok možemo – ljeto nam se vratilo, ali samo nakratko!
Full Article 2 minutes read

Uživajmo dok možemo – ljeto nam se vratilo, ali samo nakratko!

Imamo doista lijep početak novog rujanskog tjedna i vrijedi iskoristiti sunčane i tople (da ne kažemo – vruće) dane jer na pomolu je nova promjena vremena, vjerojatno i kraj ljeta.

Prema najavama iz DHMZ-a, danas će prevladavati sunčano. Povremeno umjerena naoblaka, osobito u drugom dijelu dana, a ujutro mjestimice u unutrašnjosti kratkotrajna magla.

Vjetar uglavnom slab, u gorju ponegdje umjeren jugozapadni. Na Jadranu ujutro mjestimice umjerena bura, a sredinom dana i poslijepodne jugozapadnjak i zapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura između 8 i 13, u gorju mjestimice malo niža, a na Jadranu od 15 do 20 °C. Najviša dnevna uglavnom od 24 do 29 °C.

Prema trenutnim prognozama, još dana i sutra moći ćemo uživati u vjerojatno posljednjim trzajima ljeta, a za četvrtak je najavljena promjena vremena. No o tome više sutra, stoga – pratite nas i dalje!

Biometeorološka prognoza za utorak

Biometeorološke prilike će biti povoljne u cijeloj zemlji. Većina ljudi će nakon dobrog sna biti dobrog raspoloženja i koncentracije, pa bi poslu mogla prionut uz više elana, što bi moglo rezultirati dobrom učinkovitošću. Kronični bolesnici će lakše podnositi bolesti od kojih inače boluju.

sjever.hr/DHMZ
13.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.