Now Reading:
Ispitali ubojicu iz Oroslavja i odredili mu istražni zatvor – zna se kako je ubio 45-godišnjaka
Full Article 1 minutes read

Ispitali ubojicu iz Oroslavja i odredili mu istražni zatvor – zna se kako je ubio 45-godišnjaka

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je u subotu ispitalo hrvatskog državljanina (1976.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva te je, nakon ispitivanja, doneseno rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika, izvijestio je DORH.

STRAVA U OROSLAVJU Ubijen muškarac, policija traga za ubojicom

HOROR U OROSLAVJU Uhićen muškarac koji je sjekirom ubio 45-godišnjaka

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik u četvrtak, 8. rujna 2022. oko 18:45 sati, u obiteljskoj kući u Oroslavju, u nakani da liši života 45-godišnjaka, muškarcu zadao oštrim predmetom nekoliko udaraca po glavi i tijelu, nakon čega se udaljio s mjesta događaja. Oštećenik je uslijed udaraca zadobio ozljede u vidu porezotina na glavi i tijelu te je preminuo unatoč pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći.

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.
Sudac istrage prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor po predloženim zakonskim osnovama, objavio je DORH.

sjever.hr/DORH
11.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.