Now Reading:
U strašnom sudaru vlakova troje poginulih i 11 ozlijeđenih, među njima i dijete – istražitelj otkrio zašto je došlo do nesreće
Full Article 2 minutes read

U strašnom sudaru vlakova troje poginulih i 11 ozlijeđenih, među njima i dijete – istražitelj otkrio zašto je došlo do nesreće

Kao što smo već izvijestili, u teškoj željezničkoj nesreći koja se u petak navečer dogodila kod Novske u mjestu Raić tri su osobe poginule, a 11 ih je ozlijeđeno, među njima i dijete.

STRAŠNA TRAGEDIJA KOD NOVSKE: Sudarila se dva vlaka! Ima poginulih…….

Ozlijeđeni su prevezeni u bolnice u Slavonskom Brodu, Pakracu i Novoj Gradiški, objavio je u subotu Vladin glasnogovornik.

Luka Pešut, načelnik PU sisačko moslavačke, za N1 je otkrio što se dosad zna o nesreći.
-Odmah po zaprimanju dojave o nezgodi na mjesto nesreće smo uputili sve žurne službe, HGSS, policiju, vatrogasce… Tri su osobe smrtno stradale, a 11 osoba je ozlijeđeno. Ozljede su i lakše i teže, ali nitko nije životno ugrožen – rekao je.

Tomislav Antun Biber, glavni istražitelj željezničkih nesreća iz Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, željezničkom i pomorskom prometu, kazao je što se dosad zna o nesreći.
-Vidljivo da je došlo do naleta putničke garniture na teretni vlak, koji je ostao u kvaru. Prema nekakvim spoznajama, putnički vlak nije se zaustavio na signalu stop – pišu 24 sata, a prenosi N1.

Očevidom će se utvrditi zbog čega se vlak nije zaustavio i kako je došlo do naleta.

screenshot/index.hr
sjever.hr/N1
10.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.