Now Reading:
Bliži nam se 53. Susret riječi Bedekovčina – evo što vas sve očekuje u bogatom trodnevnom programu
Full Article 1 minutes read

Bliži nam se 53. Susret riječi Bedekovčina – evo što vas sve očekuje u bogatom trodnevnom programu

U organizaciji Povjerenstva za kulturu i društvene djelatnosti Općine Bedekovčina od 16. do 18. rujna održat će se 53. književno – recitalna manifestacija Susret riječi Bedekovčina 2022.

I ove godine u trodnevnom programu u više gradova i općina Krapinsko – zagorske županije posjetitelji će imati prilike uživati u bogatom umjetničkom programu, koncertu i glazbenim gostima, promocijama književnih djela i predstavljanjima nagrađivanih recentnih književnika i predavača u više škola i mjesta, u večerima poezije odnosno proze te kazališnoj predstavi.

Tako će se u petak, 16. rujna u zabočkoj Gimnaziji Antuna Gustava Matoša te Srednjoj školi Bedekovčina održati događanja “Pisci u školi”, dok će se pak u klanječkoj Galeriji Antuna Augustinčića održati putopisno predavanje i predstavljanje knjige “Putovanje u Međuzemlje”. Središnje događanje manifestacije rezervirano je za subotu, 17. rujna kada će se na Bedekovčanskim jezerima s početkom u 18 sati, održati Književno – recitalna manifestacija Susret riječi Bedekovčina 2022.

Zadnjeg dan manifestacije, odnosno u nedjelju, 18. rujna događanja će se odvijati u Dvoru Veliki Tabor.

U nastavku donosimo detaljan pregled događanja:

www.sjever.hr
09.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.