Now Reading:
POTJERA KOD NOVOG MAROFA Nije uspio pobjeći, pa krenuo vrijeđati policajce – na jednog i fizički nasrnuo
Full Article 1 minutes read

POTJERA KOD NOVOG MAROFA Nije uspio pobjeći, pa krenuo vrijeđati policajce – na jednog i fizički nasrnuo

U srijedu oko 23.40 sati na cesti u Kapeli Kalničkoj policijski službenici Policijske postaje Novi Marof u kontroli prometa su signalizirajući palicom zaustavljali osobno vozilo, koje se nije zaustavilo, već je nastavilo kretanje, izvijestila je PU varaždinska.

Policijski službenici službenim vozilom su krenuli za navedenim vozilom, koje je naglo skrenulo u dvorište kuće, te se parkiralo u radionicu. Provjerom je utvrđeno kako je vozilom upravljao 41-godišnjak iz Kalničke Kapele.

Na početku policijskog postupanja muškarac je raznim pogrdnim riječima počeo vrijeđati policijske službenike, te prijetiti verbalno i fizičkim napadom, nakon čega je prema jednom policijskom službeniku počinio prisilu. Policijski službenici su nad njim uporabili sredstva prisile, te je priveden u prostorije Policijske postaje na kriminalističko istraživanje.

Pozvana je i ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koja je pregledom utvrdila kako privedeni 41-godišnjak nije zadobio nikakve ozljede, dok je policijski službenik zadobio lakše ozljede.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 41-godišnjaka policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kaznena djela Prisila prema službenoj osobi i Napad na službenu osobu.

www.sjever.hr
08.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.