Now Reading:
HOROR U KOPRIVNICI: Pogledajte što je sve ovaj, nazovi “muškarac”, radio svojoj izvanbračnoj supruzi
Full Article 1 minutes read

HOROR U KOPRIVNICI: Pogledajte što je sve ovaj, nazovi “muškarac”, radio svojoj izvanbračnoj supruzi

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je početkom rujna donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 34-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode, nasilja u obitelji i četiri kaznena djela prijetnje.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak od siječnja 2016. do kolovoza 2022. godine učestalo grubo vrijeđao, omalovažavao i fizički napadao svoju 29-godišnju izvanbračnu suprugu te da ju je u dva navrata, u prosincu 2021. i svibnju 2022. godine, na silu ugurao i držao zatvorenu u prostoru skladišta ugostiteljskog objekta u kojem je radila. Osnovano se sumnja da je u četiri navrata upućivao prijetnje smrću svojoj izvanbračnoj supruzi i još jednoj osobi, kao i da je u lipnju 2021. godine prilikom upravljanja automobilom, u kojem je bila oštećenica, nakon upućene joj prijetnje smrću namjerno sletio vozilom izvan ceste.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

www.sjever.hr
08.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.