Now Reading:
FOTOGALERIJA Svo bogatstvo Koprivničko-križevačke županije na jednoj od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u Hrvatskoj
Full Article 50 second read

FOTOGALERIJA Svo bogatstvo Koprivničko-križevačke županije na jednoj od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u Hrvatskoj

Prošlog je vikenda u Virovitici održan 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022 čiji je partner bila Koprivničko-križevačka županija. Riječ je o nastavku odlične dugogodišnje suradnje s Virovitičko-podravskom županijom.

Koprivničko-križevačka županija od samih početaka Sajma organizira predstavljanje svojih poduzetnika i obrtnika, a njihova je promocija na zajedničkom izlagačkom prostoru organizirana i ove godine, u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i županijskom Turističkom zajednicom.

Viroexpo je jedna od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u Hrvatskoj te mjesto gospodarskih susreta koji za cilj imaju uspostavu i produbljivanje suradnje poslovnih subjekata, kao i stvaranje novih poslovnih prilika.

-Zahvaljujemo našim izlagačima – poduzetnicima i obrtnicima na sudjelovanju na Sajmu te predstavljanju svojih djelatnosti, kao i na promociji Koprivničko-križevačke županije, te im želimo mnogo sreće i uspjeha u razvoju djelatnosti – poručuju iz Županije.

www.sjever.hr / kckzz.hr
08.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.