Now Reading:
Značajna ulaganja i mladi kadrovi potvrđuju da vatrogastvo u Lepoglavi ima svijetlu budućnost
Full Article 50 second read

Značajna ulaganja i mladi kadrovi potvrđuju da vatrogastvo u Lepoglavi ima svijetlu budućnost

U Kamenici je, u organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Lepoglave, održano gradsko vatrogasno natjecanje koje je okupilo vatrogasne ekipe djece, mladeži i operativnih članova vatrogasnih društava s područja Grada Lepoglave – DVD-a Lepoglave, DVD-a Kamenice, DVD-a Višnjice i DVD-a Kaznionice u Lepoglavi.

Gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić istaknuo je zadovoljstvo što je na jednom mjestu moguće vidjeti iskusne vatrogasce koji su svoju spremnost, znanje i uvježbanost potvrdili na brojnim intervencijama i vatrogasnu mladost koja je zalog svijetle budućnosti vatrogastva na području Grada Lepoglave koje je, zahvaljujući samim vatrogascima, ali i gradskoj potpori i ulaganjima, na izuzetno visokoj razini. Okupljeni vatrogasci svoje znanje, vještinu i spremnost odmjerili su nekoliko kategorija i disciplina.

U kategoriji djece slavila je ekipa DVD-a Kamenice, u kategoriji mladeži ekipa DVD-a Lepoglave, u kategoriji muških A ekipa, ekipa DVD-a Višnjice i u kategoriji muških B ekipa, ekipa DVD-a Kaznionice u Lepoglavi.

www.sjever.hr / lepoglava.hr
05.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.