Now Reading:
Uskoro kreće druga faza radova na Magdalenićevoj ulici u Bedekovčini vrijednih skoro milijun kuna
Full Article 50 second read

Uskoro kreće druga faza radova na Magdalenićevoj ulici u Bedekovčini vrijednih skoro milijun kuna

Općina Bedekovčina potpisala je ugovor o izvođenju radova za projekt: Rekonstrukcija Magdalenićeve ulice – Faza II vrijedni 974.916,25 kuna koje će izvoditi STROJNI ISKOP-TRANSPORT “ZAJEC” dok će za stručni nadzor biti zadužen G.N.P.-TRASA d.o.o.

Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu od 350.000,00 kuna te od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 120.000,00 kuna.

2021. godine, u sklopu I. faze, rekonstruirano je 420 metara Magdalenićeve ulice, uz sufinanciranje Hrvatskih voda, a ovim projektom predviđa se izvođenje radova rekonstrukcije dijela Magdalenićeve ulice u dužini od dodatnih 410 metara, što uključuje proširenje kolnika s popravkom horizontalnih cestovnih elemenata te izvedbom elemenata oborinske odvodnje.

Cilj projekta je, kroz nastavak rekonstrukcije Magdalenićeve ulice, osigurati višu razinu komunalnog standarda, odnosno povećati prometnu sigurnost i pristupačnost, čime će se u konačnici podići kvaliteta života stanovništva Općine.

sjever.hr/Facebook Općina Bedekovčina
05.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.