Now Reading:
U Međimurju evidentirano 60 novozaraženih koronavirusom
Full Article 1 minutes read

U Međimurju evidentirano 60 novozaraženih koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 78 uzoraka od čega je evidentirano 55 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 70,5 posto pozitivnih od broja testiranih. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su četiri pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija prijavljen je jedan pozitivan slučaja kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 69 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 336. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 132 159 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 32 pacijenta pozitivna na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je šest pacijenata, otpuštene su dvije osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

www.sjever.hr
04.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.