Now Reading:
Hvalevrijedna javnozdravstvena akcija u Zagrebu: „Nisi sama – ideš s nama”
Full Article 2 minutes read

Hvalevrijedna javnozdravstvena akcija u Zagrebu: „Nisi sama – ideš s nama”

U Zagrebu je održana hvalevrijedna javnozdravstvena akcija „Nisi s nama – ideš s nama!” kojoj se pridružio i zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet.

Riječ je o akciji podrške udruzi „Nismo same“, koja ima za cilj pružiti podršku ženama oboljelima od raka.

-Jako mi je važno i drago biti ovdje ispred Grada i pomoći vidljivosti udruge „Nismo same“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Korlaet, dodavši kako udruga provodi niz akcija, od kojih je posebno istaknuo akciju „Nisi sama – ideš s nama!“, socijalnu uslugu taksi prijevoza na kemoterapiju žena oboljelih od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama, te program psihološke pomoći „Nisi sama – pitaj bez srama!“ koji olakšava proces liječenja oboljelih žena.

Naglasio je kako će Grad Zagreb nastaviti podupirati rad ove hvalevrijedne udruge.

Na javnozdravstvenoj akciji udruga „Nismo same“ predstavila je široj javnosti svoje mnogobrojne projekte i aktivnosti, a održana je i modna revija dijela doniranih predmeta koje su udruzi poklonile poznate osobe iz javnog života.

Modnom revijom najavljena je aktivnost Humanitarni buvljak, koja će se krajem mjeseca rujna održati u sklopu sajma InDizajn.

Sav prihod od donacija ide za projekt „Nisi sama – ideš s nama!“, a socijalnu uslugu prijevoza žena na kemoterapiju pokrenula je novinarka i predsjednica udruge „Nismo same“ Ivana Kalogjera, nakon borbe s rakom dojke.

www.sjever.hr / zagreb.hr
04.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.