Now Reading:
SJEĆANJE NE BLIJEDI Održan 4. Memorijalni rukometni turnir u spomen na Željka Golika – najuspješnijima pehare uručio i župan Posavec
Full Article 50 second read

SJEĆANJE NE BLIJEDI Održan 4. Memorijalni rukometni turnir u spomen na Željka Golika – najuspješnijima pehare uručio i župan Posavec

U spomen na rukometnog trenera, sportskog djelatnika i velikog čovjeka, Ženski rukometni klub “Zrinski” organizirao je 4.Memorijalni turnir “Željko Golik – Braco”, koji se ovoga vikenda održao u sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu.

Osim čuvanja uspomene na Željka Golika, koji je veliki dio svoje karijere posvetio upravo treniranju mlađih naraštaja sportašica i sportaša, turnir je odlična priprema i za novu natjecateljsku sezonu.

Ovogodišnji pobjednici turnira su ŽRK Dugo Selo 55 koje su u finalu tijesnom razlikom pobijedile ekipu ŽRK Zrinski. Treće mjesto osvojila je ekipa ŽRK Koka Varaždin, a četvrto RK Sesvete Agroproteinka. Najbolja vratarka turnira bila je Mara Budić, najbolji strijelkinja Josipa Bebek, a najbolja igračica Sara Krizmanić iz ŽRK Zrinski.

Svima njima pehare su uručili donedavni predsjednik ŽRK Zrinski Đuro Bel, supruga Željka Golika, Đurđica Golik i međimurski župan Matija Posavec, dok je turnir otvorila gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini.

www.sjever.hr
03.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.