Now Reading:
Pop-up kino u vinogradu zvuči kao odlična ideja: rezervirajte vikend i uživajte u idiličnoj prirodi i vrhunskim vinima Zagrebačke županije
Full Article 1 minutes read

Pop-up kino u vinogradu zvuči kao odlična ideja: rezervirajte vikend i uživajte u idiličnoj prirodi i vrhunskim vinima Zagrebačke županije

Novo izdanje Via VINO festivala, u organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije, poziva posjetitelje na idilične lokacije diljem Zagrebačke županije, pop-up kino u vinogradu i nezaobilazan spoj prigodnih zalogaja i hvaljenih vina, s domaćim potpisom.

Od povijesne kurije Nespeš, gdje se danas nalazi vinarija Litterarii do šumskog iznenađenja, bajkovite Lugarnice Čardak, posjetitelji će osim u vrhunskim vinima zagrebačkih vinara moći uživati u nagrađenim europskim filmovima i prigodnom izboru jela.

Festival počinje ovog petka od 19 sati u vinariji Voštinić-Klasnić, smještenoj na brdu iznad Ivanić-Grada, gdje će vinogradi i voćnjaci biti pretvoreni u jednu od najljepših kino pozornica na otvorenom.

Već sljedećeg dana, u subotu na Plešivici će Vinogradarska kuća Braje predstaviti prepoznatljive plešivičke sorte vina uz nezaobilazni plešivički copanjek. Festival počinje u 18 sati, dok će kino projekcija započeti u 20 sati.

Kino projekcije su besplatne, a zbog ograničenog broja sudionika obavezna je rezervacija mjesta putem e-maila info@visitzagrebcounty.hr.

Detaljnije o programu pogledajte na: https://viavino.hr/dogadanja/.

www.sjever.hr / zagrebacka-zupanija.hr
02.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.