Now Reading:
Horvatinčić u šetnji Krapinskim Toplicama – “Što me snimaš, konju jedan! Prestani snimati”
Full Article 2 minutes read

Horvatinčić u šetnji Krapinskim Toplicama – “Što me snimaš, konju jedan! Prestani snimati”

– Slučajno sam bio s dečkima na kavi u lokalu preko puta parka. I onda skužim – moj Tomica! Došao sam na dva metra od njega i “komada”, vidjeli ste kako me “častio” – ispričao je čitatelj 24sata koji je snimio Tomislava Horvatinčića u parku ispred lječilišta u Krapinskim Toplicama u srijedu predvečer.

Dodao je i kako ga često tamo viđa, a na fotografijama i video snimci koju je poslao isti čitatelj, Horvatičnić sjedi na klupici kad u jednom trenutku dolazi jedna ženska osoba, koja ga je upitala: “Jel’ vi to nas snimate?”, nakon čega se okrenula prema Horvatinčiću te je na klupicu ostavila vrećicu s nekim namirnicama.

Kako piše 24sata u jednom je trenutku stala točno ispred Horvatinčića kako ga ne bi snimila kamera, a tad je i sam Horvatičnić započeo sa salvom uvreda: “Što me snimaš, konju jedan!”, “Prestani snimati”, samo su neki od uzvika koje je izgovorio ovaj osuđeni poduzetnik, koji je i ustao s klupice i krenuo prema snimatelju, ali se brzo zaustavio i nešto promrmljao.

– Mislim da je došao prekjučer. Kad je sve bilo gotovo, djevojka koja je bila s njim otišla je je u lokal u kojem sam ja bio raspitivati se kod konobarice tko sam. Mislila je da sam novinar – objasnio je čitatelj.

– Nema veze što su oni u buksi, požale se malo na bol u nozi i eto im 14 dana rehabilitacije preko HZZO-a. A to sve plaćamo i vi i ja – prokomentirao je.

Koliko je poznato, ovo je treći put da je Horvatinčić u toplicama, nakon što je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora zbog pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski par.

– Tomo je ovdje već superzvijezda. Ljudi mu prilaze i rukuju se s njim. Prestrašno. Tretman koji ovdje dobiva jedan ubojica, ne bi dobio ni neki dobitnik Nobelove nagrade za mir. Sramota smo od države, a on samo pokazuje kolika točno – za 24sata rekao je posjetitelj Krapinskih Toplica.

Svaki dan nakon ručka, kažu mještani prošeće okolinim parkom, a često naručuje ćevape iz obližnjeg lokala.

www.sjever.hr / www.24sata.hr/ screenshot 24sata
02.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.