Now Reading:
Koprivničko-križevačka županija poziva: Prijavite se za sudjelovanje na tradicionalnom 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu
Full Article 2 minutes read

Koprivničko-križevačka županija poziva: Prijavite se za sudjelovanje na tradicionalnom 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu

Koprivničko-križevačka županija poziva izlagače da se prijave za izlaganje na 24. Obrtničkom i gospodarskom sajmu koji će se održati u Križevcima od 11. do 13. studenoga ove godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u samom središtu grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima se nudi i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o Sajmu, objavljen je ovdje.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastro- izložbama, a očekuje se nastup oko 300 izlagača, uključujući i inozemne.

Zainteresirani se za sve informacije i prijave mogu obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na telefon: 048 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

-Veselimo se Vašem dolasku na 24. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije – poručuju iz Županije.

www.sjever.hr / kckzz.hr
01.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.