Now Reading:
Grad Prelog sufinancira nabavu radnih bilježnica – Svim osnovnoškolcima 250, a srednjoškolcima 350 kuna
Full Article 2 minutes read

Grad Prelog sufinancira nabavu radnih bilježnica – Svim osnovnoškolcima 250, a srednjoškolcima 350 kuna

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, donio je Odluku kojom će se svim osnovnoškolcima i srednjoškolcima s područja Preloga pomoći u nabavci radnih bilježnica za novu školsku godinu. Tako će se svim roditeljima osnovnoškolaca isplatiti po 250 kuna dok će se roditeljima srednjoškolaca isplatiti 350 kuna.

Iz Grada obavještavaju kako roditelji osnovnoškolaca iz Osnovne škole Prelog i Draškovec svoje podatke trebaju predati u školi, dok pak roditelji učenika Srednje škole Prelog s područja Grada Preloga trebaju svoje podatke (ispunjen zahtjev i broj tekućeg računa) donijeti u Upravu Grada Preloga. Roditelji srednjoškolaca s područja Grada Preloga, a koji pohađaju srednju školu van Grada Preloga, osim ispunjenog zahtjeva i broja tekućeg računa, trebaju predati i potvrdu o polazniku škole.

Zahtjev za srednjoškolce se nalazi na službenim web stranicama Grada, a također se može i podići u Upravi Grada Preloga. Ovi se podaci mogu poslati mailom na info@prelog.hr ili donijeti u Upravu Grada Preloga, na adresi Glavna 35, Prelog.

Grad Prelog nastavlja i praksu financiranja udžbenika učenicima srednjih škola koji dolaze iz socijalno ugroženih obitelji, radnih bilježnica i školskog pribora za učenike s teškoćama u razvoju te bilježnica i školskog pribora za učenike iz jedno roditeljskih obitelji. Školski udžbenici će se sufinancirati učenicima, članovima socijalno ugroženih obitelji, čiji mjesečni prihod po članu kućanstva iznosi do 1.200 kuna. Pozivaju se roditelji da podnesu zahtjev i potrebnu dokumentaciju do 16. rujna ove godine.

www.sjever.hr
01.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.