Now Reading:
FOTO Radovi na istočnoj obilaznici Novog Marofa u punom zamahu, evo kako izgleda jedno od najvećih gradilišta u Varaždinskoj županiji
Full Article 1 minutes read

FOTO Radovi na istočnoj obilaznici Novog Marofa u punom zamahu, evo kako izgleda jedno od najvećih gradilišta u Varaždinskoj županiji

Radovi na jednom od najvećih gradilišta u Varaždinskoj županiji, oni na istočnoj obilaznici Novog Marofa u punom su zamahu što potvrđuju i fotografije koje je u četvrtak na svom Facebook profilu podijelio gradonačelnik Siniša Jenkač.

Riječ je o jednom od najvažnijih infrastrukturnih projekata na području Varaždinske županije. Investitor su Hrvatske ceste, a ukupna vrijednost projekta je oko 140 milijuna kuna.

Podsjetimo, istočna obilaznica, kako je već prije naglasio gradonačelnik Jenkač, ima nemjerljivu vrijednost za Novi Marof kroz čiji centar prođe otprilike 7 do 10 tisuća vozila. Obilaznica će biti veliko rasterećenje za sam centar i za okolna naselja, a donijet će i gospodarsku korist.

-Gospodarski gledajući, sve naše zone koje se nalaze s ove istočne strane, vezat će se upravo na istočnu obilaznicu, tako da je to dvostruka korist – rekao je gradonačelnik Jenkač u svibnju prilikom obilaska radova s ministrom prometa, mora i infrastrukture Olegom Butkovićem.

Radovi su započeli u siječnju, a kako napreduju pogledajte u maloj fotogaleriji.

Foto: FB Siniša Jenkač
tklopotan / www.sjever.hr
01.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.