Now Reading:
U središte Europske regije sporta stižu najbolji svjetski karatisti
Full Article 2 minutes read

U središte Europske regije sporta stižu najbolji svjetski karatisti

Nakon uspješne sezone koja je iza Karate kluba Globus Čakovec, ovog vikenda u Čakovcu održat će se tradicionalan međunarodni turnir „Međimurje open”, a kako bi im čestitala na svim dosadašnjim rezultatima i poželjela uspjeh na nadolazećem turniru čakovečke je karatiste ugostila gradonačelnica Ljerka Cividini.

Iza njih je inače odlična sezona u kojoj su osvojili čak osam medalja s velikih službenih natjecanja – Europskog prvenstva i Svjetske lige gdje su uzeli dva zlata, tri srebra i tri bronce, uz osam naslova državnih prvaka i osam medalja s Prvenstva Balkana.

Gradonačelnica Cividini je tako u Gradskoj vijećnici ugostila trenera Dejana Slukića te karatiste Aidu Trstenjak, Svena Strahiju, Josipa Slukića, Kristiana Topličanca, Tina Panića, Ervina Šoltića i Petra Slukića.

-To je samo dio tima koji niže rezultat za rezultatom, pa koristim priliku da im na tome i ovim putem čestitam te zahvalim na promociji našeg Čakovca i Međimurja diljem svijeta – poručila je Cividini te dodala kako je Grad Čakovec i dalje uz njih.

Podršku će im dati i u subotu kada će se u dvorani Graditeljske škole Čakovec na 26. Međunarodnom karate turniru „Međimurje open” okupiti najbolji svjetski karatisti.

www.sjever.hr / FB Ljerka Cividini
01.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.