Now Reading:
Koprivnica odgovara na problem nedostatka vrtićkih kapaciteta – mališani će najesen u novouređene prostore
Full Article 2 minutes read

Koprivnica odgovara na problem nedostatka vrtićkih kapaciteta – mališani će najesen u novouređene prostore

Izgradnjom nove osnovne škole na Podolicama stvorili su se uvjeti za proširenje i uređenje postojećeg Dječjeg vrtića „Vjeverica“ u bivšoj Područnoj školi “Vinica” koja je djelovala u sklopu Osnovne škole “Đuro Ester”, a novouređene prostore vrtića u utorak su u pratnji ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica Sandre Oreški obišli gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

-Obećali smo da će Grad Koprivnica u narednom periodu riješiti problem vrtićkih kapaciteta. Ovo je jedan od važnijih koraka gdje je nekadašnja PŠ Vinica u potpunosti postaje vrtićki objekt. Dvije nove vrtićke grupe bit će smještene u novouređenim prostorima koji zaista izgledaju sjajno. Zahvaljujem se ravnateljici Oreški i ekipi iz Gradske uprave koja je doprinijela da završimo priču na vrijeme, a svim našim klincezama i klincima želim ugodan boravak u vrtićkom objektu na Vinici – rekao je gradonačelnik Jakšić.

O novim mogućnostima novouređenog vrtića govorila je ravnateljica Oreški.

-U suradnji s Gradom Koprivnicom konstantno radimo na raznim strategijama kroz koje nastojimo poboljšati uvjete i kvalitetu rada s djecom, a ovaj vrtić upravo je dokaz da radimo dobar posao. U novoj pedagoškoj godini vrtić će pohađati ukupno 67-ero djece raspoređenih u četiri skupine. Riječ je o jednom ozbiljnom objektu koji se nalazi na lijepom mjestu okružen prirodom s mogućnošću provođenja raznih aktivnosti na otvorenom – kazala je Oreški.

www.sjever.hr / koprivnica.hr
31.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.