Now Reading:
“100% ZAGORSKO” u Zagrebu – Otvorene prijave za sudjelovanje na 13. Sajamskoj izložbi KZŽ
Full Article 2 minutes read

“100% ZAGORSKO” u Zagrebu – Otvorene prijave za sudjelovanje na 13. Sajamskoj izložbi KZŽ

U listopadu ove godine na području ulice Augusta Cesarca te Europskog Trga u Zagrebu održat će se 13. Sajamska izložba Krapinsko – zagorske županije pod nazivom “100% ZAGORSKO” u Zagrebu. Stoga iz Županije pozivaju sve zainteresirane izlagače za sudjelovanjem na manifestaciji 100 % ZAGORSKO da popune anketni listić, te ga dostave najkasnije do 5. rujna ove godine.

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija prodajno – izložbenog karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta KZŽ. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove

Iz Županije napominju da se ove godine sajamska izložba održava na drugom prostoru te su uvedena nova pravila sudjelovanja. Naime, izlagač ne smije ni na koji način proširivati svoj izložbeni prostor bočno, naprijed ili nazad, odnosno moći će koristiti samo prostor na štandu i ispod štanda te u sklopu izložbenog prostora neće biti moguće postaviti dodatni sadržaj poput prikolice ili automobila, kutija, sanduka…

Krapinsko – zagorska županija osigurat će sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a zbog ograničenog prostora Županija zadržava pravo odabira izlagača.

Popunjeni anketni listić potrebno je dostaviti najkasnije do 5. rujna, na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina ili na e-mail: poljoprivreda@kzz.hr .

Temeljem dostavljenih anketnih listića izvršiti će se odabir izlagača koji će sudjelovati na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Zagrebu.

Dodatne informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, na brojeve 049/329-084, 049/329-049; kontakt osobe Ivanka Kuščar i Marina Krog.

www.sjever.hr
31.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.