Now Reading:
OBITELJSKA DRAMA POPULARNE PJEVAČICE Policija uhitila Severinu!
Full Article 2 minutes read

OBITELJSKA DRAMA POPULARNE PJEVAČICE Policija uhitila Severinu!

Zagrebačka policija uhitila je popularnu hrvatsku pjevačicu Severinu Vučković, javljaju mediji. Do uhićenja je došlo u utorak oko podne na zagrebačkom aerodromu, a kako doznaje Jutarnji list, policija je postupila nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod je, doznaju mediji, neprimjerena prepirka u splitskom domu Severinine majke. Popularnu pjevačicu je, naime, prijavila sestra Marijana. Prema prijavi, Severina se navodno na nju okomila, iz stana se usred noći orila buka, a njih dvije su se navodno hrvale i šamarale.

Sestra joj je otišla u bolnicu gdje su joj ustanovljene lakše ozljede te se za pomoć obratila policiji. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine, prenosi Index.

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da ju je sestra Marijana lažno prijavila za nanošenje tjelesnih ozljeda. U tom stanu u Splitu boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj ozljede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila, tvrdi izvor.

www.sjever.hr / jutarnji.hr / index.hr
30.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.