Now Reading:
KONAČNO Od sada i po Ludbregu taksijem, evo koliko ćete platiti vožnju
Full Article 1 minutes read

KONAČNO Od sada i po Ludbregu taksijem, evo koliko ćete platiti vožnju

Ludbreg od sada svojim stanovnicima i turistima nudi mogućnost taksi prijevoza. Odluka je to koju su gradski vijećnici jednoglasno izglasali u svibnju.

– Inicijativu za ovu odluku dao je jedan autotaksist koji je bio zainteresiran vršiti ovu uslugu na području grada Ludbrega s vozilom koje odgovara pravilima – pojasnila je pročelnica upravnog odjela za financije i komunalni sustav Irena Kučina.

Tri mjeseca nakon donošenja odluke, taksi je stigao u Ludbreg

Stajališta za taksi je u Ulici Miroslava Krleže kod Autobusnog kolodvora te kod Hrvatske pošte na Trgu Svetog Trojstva. Taksi prijevoznik nudi gradski i međunarodni prijevoz hybrid vozilom. Gradska vožnja stoji 30 kn, jedan sat čekanja je 60 kn, dok je svaki kilometar iznad 3 km vožnje 8 kuna.

– Dozvola je izdana na razdoblje od pet godina. Prijevoz se obavlja od 0 do 24 sata i obavlja ga vozač autotaksi vozila. Nadzor vrši komunalni prometni redar. Omogućavanje pružanja i takve usluge zasigurno je u funkciji obogaćivanja zadovoljavanja prometnih, gospodarskih i turističkih potreba Grada Ludbrega – poručuju u Gradu.

www.sjever.hr / ludbreg.hr
30.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.