Now Reading:
Zahuktala se manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje – evo što vas očekuje ovoga tjedna
Full Article 1 minutes read

Zahuktala se manifestacija Dani ludbreške Svete nedjelje – evo što vas očekuje ovoga tjedna

U tijeku su Dani ludbreške Svete nedjelje, a u deset dana trajanja ova manifestacija središte grada pretvara u veliki prostor zabave, druženja, mirisa i okusa.

Ponedjeljak i utorak rezervirani su za večernje koncerte u dvorcu Batthyany, dok će u srijedu, u prostoru Bakine hiže i dedekovog dvora u 18 sati biti upriličena izložba „Zlatna nit konca”, u organizaciji Udruge žena iz Centra svijeta.

Kao i svake godine, u Ludbreg stižu velika imena s glazbene estrade. Ove godine publiku će zabavljati Goran Bare i Majke koji nastupaju u četvrtak, 1. rujna, Halid Bešlić u petak, 2. rujna te dan poslije Jasmin Stavros i grupa „Ljubavnici”.

Bit će tu i izložba, poslovnog foruma, programa udruga i koncerata, pa će tako u četvrtak, 1. rujna s početkom u 15 sati biti održana promocija kuharice „Ludbreški hren”, nakon čega u 17 sati slijedi otvorenje Ludbreškog sejma uz modnu reviju Eve Vučković i performans Ludbreških mažoretkinja.

Odvija se i bogat vjerski program, a središnji dio bit će u nedjelju, 4. rujna kada će nakon procesije hodočasnika od župne crkve do Ludbreškog svetišta biti održana sveta misa koju će predvoditi mons. Ivan Šaško, pomoćni zagrebački biskup uz suslavlje domaćina mons. Bože Radoša i mons. Josipa Mrzljaka.

a.kučić/sjever.hr
29.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.