Now Reading:
Ravnatelji hrvatskih studentskih centara oduševljeni Varaždinskom županijom čije središte ima jedan od najboljih studentskih domova u regiji
Full Article 2 minutes read

Ravnatelji hrvatskih studentskih centara oduševljeni Varaždinskom županijom čije središte ima jedan od najboljih studentskih domova u regiji

Ravnatelji Studentskih centara koji su ovog vikenda nazočili svečanoj sjednici Zajednice studentskih centara Hrvatske povodom deset godina osnivanja zajednice posjetili su Županijsku palaču gdje su ih ugostili župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i njegova zamjenica Silvija Zagorec.

Tom prilikom ih je župan upoznao s bogatom poviješću Varaždinske županije, ali i projektima koji se provode na području obrazovanja, poljoprivrede, turizma te zdravstva.

-Iznimno mi je drago da sam imao prilike ugostiti ravnatelje Studentskih centara iz cijele Hrvatske te im prezentirati projekte i programe koje trenutno provodimo, ali i one koje planiramo. Koristim priliku da pohvalim rad Studentskog centra u Varaždinu, ali i rad cijele Zajednice studentskih centara Hrvatske koja aktivno radi na rješavanju svih pitanja vezanih za studentske domove, ali i same studente – rekao je župan Stričak te naglasio kako Varaždin zasigurno ima jedan od najboljih i najljepših studentskih domova u Hrvatskoj.

Zahvaljujući se na prijemu, ravnatelj Studentskog centra u Varaždinu, ujedno i predsjednik Zajednice studentskih centara Hrvatske Nenad Milijaš je naglasio kako je Varaždin grad studenata koji obogaćuju ovaj grad i županiju te je istaknuo izuzetno dobru i korektnu suradnju Studentskog centra i Varaždinske županije.

Spomenimo kako je Zajednica studentskih centara je sporazumno udruženje svih studentskih centara u Republici Hrvatskoj u cilju zajedničkog rješavanja pitanja vezanih uz djelatnost studentskih centara. Članice su Varaždin, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Pula, Sisak, Požega, Osijek, Zadar, Slavonski Brod, Šibenik, Split i Dubrovnik.

www.sjever.hr / varazdinska-zupanija.hr
29.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.