Now Reading:
Posljednjeg dana Špancirfesta udruge iz Varaždinske županije predstavile se u atriju Županijske palače, ugostila ih zamjenica Zagorec
Full Article 1 minutes read

Posljednjeg dana Špancirfesta udruge iz Varaždinske županije predstavile se u atriju Županijske palače, ugostila ih zamjenica Zagorec

Posljednjeg dana Špancirfesta, atrij Županijske palače bio je mjesto u kojem su se predstavile Općine Cestica, Petrijanec, Vidovec, Maruševec i Gornji Kneginec.

Tako su mnogobrojni posjetitelji mogli uživati u izvedbama KUD-a Petrijanec, “ŽSV Erato” Zbora Stellarium Cestica i KUD-a Klaruš Maruševec, a zanimljivu izložbu pripremili su članovi Udruge pčelara „Varaždin Breg“ uz glazbenu podlogu tamburaša KUD-a Vidovec.

U organizaciji su sudjelovale i novoosnovane Turističke zajednice područja Sjever Zagorja i Varaždinski bregi.

U izuzetno veseloj atmosferi uživali su i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec i Mario Klapša, načelnik Općine Maruševec kao i direktor TZ varaždinske županije Goran Mališ.

Zamjenica župana izrazila je zadovoljstvo što se i ove godine Varaždinska županija uključila u organizaciju Špancirfesta.

– Program koji se odvijao u atriju Županijske palače zaista je upotpunio sveukupnu ponudu Špancirfesta i drago mi je da su posjetitelji imali prilike uživati u prezentaciji  običaja, tradicije te gastronomije naših općina i gradova – naznačila je Silvija Zagorec te se zahvalila svim sudionicima koji su sudjelovali u programu.

www.sjever.hr
28.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.