Now Reading:
Razbojnici uz prijetnju batinama i nožem 44-godišnjaku ukrali mobitel i novac – namamili ga na susret preko društvene mreže
Full Article 1 minutes read

Razbojnici uz prijetnju batinama i nožem 44-godišnjaku ukrali mobitel i novac – namamili ga na susret preko društvene mreže

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad 44-godišnjakom.

Kako se sumnja, muškarac starosti 27 godina, koristeći lažni profil na jednoj društvenoj mreži, namamio je oštećenog 44-godišnjaka i s njime dogovorio susret kod Donjeg Vratna.

Kad je oštećeni došao na dogovoreno mjesto, u ponedjeljak, 22. kolovoza oko 20.20 sati, 27-godišnjak je zajedno s 40-godišnjakom, počinio razbojništvo nad njime, na način da su mu prijetili nasilnim radnjama fizičkom snagom, a 40-godišnjak i nožem te mu ukrali mobitel i novac. Pritom im je pomagala i 27-godišnjakinja.

Visina materijalne štete iznosi više tisuća kuna.

Po počinjenju kaznenog djela, navedeni su pobjegli s mjesta događaja te nakon toga ukradeni novac potrošili za kupnju razne robe u trgovinama.

Policijski su službenici tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli ukradeni mobitel.

Dvojica počinitelja predana su uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske, dok će se kaznena prijava protiv 27-godišnjakinje podnijeti redovnim putem.

sjever.hr
27.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.